Chocolate
PRAVILA KOD RAZMENE BANERA SA COKOLADA FORUMOM
Postovani.
Dobrodosli u deo Cokolada foruma koji je namenjen iskljucivo u svrhu besplatne razmene banera i reklamiranja Vasih firmi ili necega od znacaja (dobrotvorne akcije,humanitarna pomoc i sl.)
Svi koji zele da izvrse razmenu banera sa nama mogu to uradeti na dva nacina.
Prvi nacin je taj, sto cete poslati Privatnu poruku preko Cokolada foruma administratoru Ognjenu a drugi nacin je putem E-maila, koji cete takodje uputiti administratoru Ognjenu.

U poruci morate navesti:
- adresu website/foruma/bloga,
- dali ste vi administrator/vlasnik ,
- velicinu banera koji zelite da postavite kod nas,
- velicinu naseg banera koji biste postavili kod Vas,
- ako niste vlasnik, dali imate saglasnost vlasnika da vrsite razmenu banera.


Nakon konsultacije tima, bicete obavesteni o nasoj odluci.

Velicina banera na nasoj index strani je iskljucivo 80px X 40px
Ako zelite da Vas baner bude postavljen na pocetnoj strani Cokolada foruma ,morate i Vi nas baner postaviti na pocetnoj strani Vaseg foruma.U odgovoru na Vas zahtev mi cemo Vam poslati nas baner.Nakon sto kod Vas postavite nas baner, obavestite nas o tome. Odmah nakon obavestenja, mi postavljamo Vas baner kod nas.

Razmena banera sa free forumima i blogovima se vrsi uz odredjen uslov sto mozete procitati ovde

Ne razmenjujemo banere sa:
-sajtovima ZA LAKU ZARADU PREKO NETA ONLINE biznisom,
-sajtovima pornografskog sadrzaja,
-sajtovima koji prevashodno za cilj imaju rad sa warez sadrzajem, i to je naglaseno na samom sajtu/forumu,
(izuzetak od ovog pravila je licno poznanstvo sa vlasnikom i dugogodisnji rad takvog sajta/foruma sa velikim bojem clanova)
-sajtovima na kojima se propagira bilo koji vid netrpeljivosti medju ljudima,
-sajtovima koji se bave hakovanjem bilo koje vrste.

Trenutno, zbog ogranicenog prostora koji imamo u ovom delu, maksimalna velicina banera kod nas je 468px X 60px a minimalna 120px X 60px.

PRIJATELJI FORUMA (Oni koje licno poznajemo)
q4you
q4you-reg
Mladosti Moja
Mladosti Moja
misticna reka kristali
unikatan-nakit
verat-net-hosting

beotel net hosting
tasana-blog
PRIJATELJI FORUMA
BANERI DIMENZIJA 120px X 60px
Airedale terrier
Izrada web sajta
BannerFans.com
APARTMANI STANKOVIC

====== BLOGOVI I BESPLATNI FORUMI =====

PRIJATELJI FORUMA
BANERI DIMENZIJA 468px X 60px

Razmena Banera - www.srbijaoglasi.net

BannerFans.com -Raditi svojim rukama, zanatski, s dušom, proizvoditi nameštaj ili opremu za poslovni prostor, ugostiteljski objekat ili dečiju sobu... to je za nas radost...
Brvnare Srbije -Da bi shvatili budućnost drvenih montažnih kuća ili brvnara, svejedno je kako ih zovemo, moramo da okrenemo glavu i bacimo pogled preko ramena... moramo da se prisetimo prošlosti, naših pradedova, brvnara i vajata koje su gradili, crkava-brvnara, kuća za stanovanje i to u svim podnebljima i na svim terenima... uspešno, trajno i večno.
- Klub ljubitelja Timockih pruga je javno, dobrovoljno, nevladino, neprofitno i vanstranacko udruzenje osnovano na neodredjeno vreme,u koje se dobrovoljno udruzuju lica zainteresovana za ocuvanje tradicija zeleznice u Timockoj krajini, a radi ostvarivanja ciljeva i zadataka utvrdjenih Statutom.
Sajt se bavi astrološkim i numerološkim analizama i predikcijama, vestima iz sveta ezoterije, besplatnim nedeljnim, mesečnim horoskopima, godišnjim horoskopima.
Iako veoma mlada marka na nasem trzistu Chevrolet je za kratko vreme postao miljenik mnogih porodica, ali bez mogucnosti da se podele iskustva i saveti sve do 05.05.2011. kada je zvanicno otvoren Chevrolet Forum Serbia. Sa idejom da na jednom mestu okupi dilere, prodavce delova i dodatne opreme, ljubitelje i vlasnike vozila, forum tezi da postane prepoznatljiv.
www.NetRaja.net je najbolji sajt za druzenje, dopisivanje, chat, e-muvanje, brak, zabavu... Najbolji nacin za upoznavanje novih prijatelja i partnera! Druzenje i dopisivanje sa drugima preko ovog sajta je veoma zabavno.
" Kulturni događaji drevne Kine izraženi kroz poslovice, pripovetke i baštine znanih ličnosti brojnih dinastija.
Osvrt na renesansu umetnosti Dalekog Istoka "